Loading Events

Upcoming Events › Portsmouth

Events Search and Views Navigation

Find Events

Event Views Navigation

Events Search

February 2021

Vinyasa Flow- Whitney (60 min)

February 25 @ 5:30 PM - 6:30 PM
|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 5:30pm on Thursday, repeating indefinitely

Open to all levels of practice, vinyasa flow is a practice where the breath is linked with movement. There will be more variations on postures and class flow and students will be encouraged to deepen their practice at their own pace.  Newer students will be able to modify to their comfort level.

Find out more »

Vinyasa Flow- Jenna (60 min)

February 26 @ 7:00 AM - 8:00 AM
|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 7:00am on Friday, repeating indefinitely

Open to all levels of practice, vinyasa flow is a practice where the breath is linked with movement. There will be more variations on postures and class flow and students will be encouraged to deepen their practice at their own pace.  Newer students will be able to modify to their comfort level.

Find out more »

HIIT Your Asana – Jenna (45 min)

February 26 @ 8:15 AM - 9:00 AM
|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 8:15am on Friday, repeating indefinitely

A new 3BY workout blending HIIT with yoga. A perfect compliment to a traditional yoga practice, this class will get your heart pumping using interval training woven together with traditional yoga elements. You will warm up, get the blood flowing and then cool down into a dreamy savasana.

Find out more »

Vinyasa Flow- Nancy (50 min)

February 26 @ 12:00 PM - 12:50 PM
|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 12:00pm on Friday, repeating indefinitely

Find out more »

FLY-DAY FUN, Margaux (75 minutes)

February 26 @ 5:30 PM - 6:45 PM
|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 5:30pm on Friday, repeating indefinitely

FLY-DAY FUN is an all-levels practice that is geared towards the intermediate yogi OR any yogi looking to practice outside of the vinyasa box! In this class, Margaux will guide you through a fun flow to warm up your body prior to leading you outside of your comfort zone as she takes you on new heights in the exploration of arm balances and inversions. Careful instruction will give you the opportunity to explore new postures in a safe and fun way! Please…

Find out more »

Vinyasa Flow- Katie B. (60 min)

February 27 @ 9:30 AM - 10:30 AM
|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 9:30am on Saturday, repeating indefinitely

Open to all levels of practice, vinyasa flow is a practice where the breath is linked with movement. There will be more variations on postures and class flow and students will be encouraged to deepen their practice at their own pace.  Newer students will be able to modify to their comfort level.

Find out more »

Vinyasa Flow- Stephanie (90 min)

February 28 @ 9:30 AM - 11:00 AM
|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 9:30am on Sunday, repeating indefinitely

Open to all levels of practice, vinyasa flow is a practice where the breath is linked with movement. There will be more variations on postures and class flow and students will be encouraged to deepen their practice at their own pace.  Newer students will be able to modify to their comfort level.

Find out more »

March 2021

Slow Flow- Dan (60 min)

March 1 @ 7:00 AM - 8:00 AM
|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 7:00am on Monday, repeating indefinitely

Slow flow has a special focus on breath and fluid movement between the postures.  There is more of a focus on deep stretching and hip opening and less arm balances and complex postures.  This practice is designed for those who like to slow down and feel the space between the postures.  All levels welcome.

Find out more »

Vinyasa Flow – Whitney (50 min)

March 1 @ 12:00 PM - 12:50 PM
|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 12:00pm on Monday, repeating indefinitely

Find out more »

Vinyasa Flow- Katie B. (60 min)

March 1 @ 5:30 PM - 6:30 PM
|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 5:30pm on Monday, repeating indefinitely

Open to all levels of practice, vinyasa flow is a practice where the breath is linked with movement. There will be more variations on postures and class flow and students will be encouraged to deepen their practice at their own pace.  Newer students will be able to modify to their comfort level.

Find out more »
+ Export Events